El Col·legi es reuneix amb una delegació universitària xinesa

Col·legi Oficial

Avui al @cdlcat s'ha celebrat una reunió de treball amb una delegació xinesa universitària de la província de Zhejiang, en què s'han tractat diversos temes d'interès comú.

A la reunió han assistit, representant el Col·legi, la secretària general, Judith Miró, i la directora, Agnès Creus. La delegació xinesa era formada per diversos càrrecs d'universitats de la província de Zhejiang: Wang Zhengdong, president de la Zhejiang Open University; Bi Ming, presidenta de la Quzhou Open University; Zheng Wei, director de la International Office i director de la General Office de la Zhejiang Open University;  Xu Bo, director de l'Open and Distance Education Management Center, de la Zhejiang Open University; Yan Chun, dean del Training College, de la Zhejiang Open University, i Dong Yan, directora de la Literature and Language Teaching Research Division, de la Zhejiang Open University.

El Col·legi té una llarga experiència en l’organització d’intercanvis educatius amb la Xina, coorganitzats amb l’empresa @PuenteChina, en els quals han participat més de 1.000 estudiants de secundària. Aquestes experiències han estat una oportunitat excel·lent per a l’aprenentatge i l’estima entre les nostres cultures. 

En un món cada vegada més global, creiem fermament en la importància d’aquest tipus de col·laboracions internacionals, i continuarem treballant per promoure l’educació i la comprensió intercultural i per establir ponts d’entesa i cooperació en l’educació.