Inscripcions obertes al II Congrés Nacional d'Arqueologia Professional

Col·legi Oficial

Del 28 al 29 de maig se celebra el II Congrés Nacional d'Arqueologia Professional -CnaP- organitzat pel Consejo General de Colegios Oficiales de Doctores y Licenciados en Filosofía y Letras y en Ciencias.

Vols compartir experiències? Vols aprendre? Si ets un professional de l'arqueologia, del 28 al 29 de maig se celebra el II Congrés Nacional d'Arqueologia Professional -CnaP- organitzat pel Consejo General de Colegios Oficiales de Doctores y Licenciados en Filosofía y Letras y en Ciencias.

L'objectiu del Congrés és compartir les novetats en l'àmbit de la recerca arqueològica i l'ús de les noves tecnologies, així com fomentar la cultura científica, tecnològica i innovadora al voltant d'aquesta disciplina, conèixer la realitat actual de l'arqueologia professional i la seva plasmació en la didàctica del patrimoni arqueològic, la museologia i la divulgació de jaciments.

Aquesta edició del Congrés se celebrarà en directe de manera virtual. D'aquesta manera, es vol facilitar la participació eliminant les barreres geogràfiques i evitar els desplaçaments no imprescindibles en temps de pandèmia per la Covid.

Si voleu més informació o us voleu inscriure podeu fer-ho en aquest enllaç.

També podeu veure el vídeo de presentació del congrés.

La primera sessió començarà el divendres 28 de maig a les 9:15 h amb la conferència inaugural sobre l'arqueologia preventiva a França a càrrec de Manuel Dudez, Ingénieur de recherche a l'Institut National de Recherches Archéologiques Préventives (INRAP) de França.

També podeu participar en el Congrés amb la presentació de comunicacions sobre alguns dels següents àmbits temàtics:

Investigació professional
Arqueologia urbana
Arqueologia preventiva
Museologia i Conservació
Didàctica del Patrimoni
Difusió i Divulgació
Realitat virtual, Realitat augmentada
3D i Dibuix Arqueològic
Genètica i Antropologia Física i Arqueologia del conflicte (Guerra Civil).