Nova edició dels Premis Educaweb

Col·legi Oficial

Ja us podeu presentar als Premis Educaweb 2022! Uns premis per reconèixer el treball que duen a terme els professionals, els centres, les institucions i les empreses, i per promoure l'orientació acadèmica i professional com a bé públic i d'accés universal.

Ja us podeu presentar als Premis Educaweb 2022!

Els Premis estan adreçats a totes les persones físiques o jurídiques que vulguin donar a conèixer la seva tasca en l'àmbit de l'orientació, en qualsevol etapa de la vida, des de la infantesa a l'adultesa, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.

Els Premis Educaweb celebren el 15è aniversari llançant una nova categoria per reconèixer l'orientació en la formació professional.

Aquí podeu consultar les bases i obtenir més informació sobre la dotació dels premis, el procés d'avaluació i els criteris del jurat. Les persones i entitats que s’hi vulguin presentar han d'emplenar aquest formulari en línia.

Podeu presentar els vostres projectes abans del 15 de juliol de 2022 en alguna de les categories següents:

Centres de formació professional: categoria nova per premiar els projectes d'orientació acadèmica i professional desenvolupats als centres formatius d'FP.
Institucions: es premia projectes d'institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d'orientació creats i implantats abans del juny del 2022.
Professionals: es premia projectes presentats individualment per professionals creats i implantats abans del juny del 2022.
Empreses: es premia projectes d'orientació acadèmica i professional dissenyats i creats per empreses i implantats abans del juny del 2022.