Presentació de la plataforma d'eduCAC

Col·legi Oficial

Dilluns 3 de febrer s'ha celebrat a la sala Ramon Fuster del CDL l'acte de presentació de la plataforma d'eduCAC, un programa d'educació en comunicació que neix amb l'objectiu prioritari de promoure l'educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals.

Dilluns 3 de febrer s'ha celebrat a la sala Ramon Fuster del CDL l'acte de presentació de la plataforma d'eduCAC, un programa d'educació en comunicació que neix amb l'objectiu prioritari de promoure l'educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals.

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya, en col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, lideren eduCAC, un programa d’educació en comunicació que neix amb l’objectiu prioritari de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius formals i informals. EduCAC té la voluntat de proporcionar, fonamentalment a les escoles, però també a les famílies, recursos educatius per fer un ús crític i responsable dels mitjans de comunicació. El Col·legi forma part de la plataforma per a l’Educació Mediàtica, que té com a objectiu facilitar que els joves i els adults adoptin una visió crítica envers els continguts que difonen els mitjans de comunicació, amb un accent especial en els nous mitjans digitals.

Com a membres d’aquesta plataforma, hem volgut oferir a tot el professorat una sessió de presentació dels recursos i unitats didàctiques d’eduCAC, que ofereix unitats per a secundària i primària sobre diferents àmbits.