« tornar

US2044 - Un recorregut a través de l’art del segle XX amb la visita a l’exposició Un segle breu, al MACBA. (places exhaurides) (NOVA DATA PENDENT)

Tipus Sortides culturals
Àrea temàtica Sortides culturals
Modalitat en línia
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Helena Rotes Rull
Data Noves dates durant el 2020. De 11:00 a 13:00
Dies Dissabte
Adreça MACBA
Total hores 4
Preu
Col·legiat15,00€
Membres d'altres col·legis professionals o entitats organitzadores15,00€
No col·legiat15,00€
Suplement5,00€

 

Us comuniquem que el Col·legi preveu re programar aquesta sortida de cara a la tardor, abans que acabi l'any, esperant que la situació sanitària estigui normalitzada i que les visites a museus i equipaments culturals es puguin realitzar amb normalitat i sense posar en risc la seguretat d'inscrits i formadors.

 Tan aviat com tinguem la nova data de l'activitat us ho comunicarem per correu electrònic.

 El proper dia 18 d’abril, de 10 a 12 h, us animem a fer un recorregut per l’art contemporani des del 1929 fins als nostres dies de la mà d’Helena Rotés, que ens guiarà a través de l’art del segle XX amb la visita a l’exposició Un siglo breve, al MACBA.

Com a introducció, el dia 16 d’abril a les 18.30 h, la formadora oferirà una sessió a la seu del Col·legi entorn les referències del segle XX que son claus per entendre l'art contemporani i que estan en relació amb el discurs expositiu de l’exposició que visitarem: Racionalisme i Bauhaus, Surrealisme, Pop, Art Conceptual, Feminisme i Art Polític.

Places limitades