« tornar

183905 - Neurociència del benestar docent: cuidem-nos per acompanyar

Tipus Escola d'Estiu
Àrea temàtica Eines de millora personal i altres
Modalitat en línia
Nivell Internivells
Coordinador
Professorat Iolanda Nieves de la Vega Louzado, Núria Tomàs García, Noemí Royes Rodríguez
Data del 2 al 6 de juliol. De 16:00 a 19:00
Dies de dilluns a divendres
Adreça Escola Joan Pelegrí, Consell de Cent, 14
Total hores 15
Preu
Col·legiat68,00€
No col·legiat98,00€

 

DESCRIPCIÓ

Experiència formativa per apropar-nos a la neurociència del benestar docent i l’acompanyament a secundària amb eines i metodologies (4A, Sikkhona, pràctica reflexiva...), coherents amb evidències neurocientífiques per a un equilibri saludable.

Curs internivells (apte per a professorat de primària i secundària).

  OBJECTIUS

  • Facilitar la construcció d’espais de reflexió individual i col·lectiva sobre el nostre creixement personal i professional en el marc de l’educació secundària.
  • Tenir cura del benestar per afavorir el procés d’ensenyament i aprenentatge i el desenvolupament de les persones: mentalitat de creixement, impactes d’aprenentatge, gestió de les expectatives, autoregulació emocional i actitud positiva.
  • Facilitar eines i estratègies per treballar l’escolta activa, l’atenció plena, la comunicació positiva i, en definitiva, tot allò que ens ajudi a veure i sentir com ens trobem i ens faciliti assolir un estat de benestar.

 

CONTINGUTS

Proposem una experiència formativa que, partint de la presa de consciència, faciliti el desenvolupament de les nostres competències emocionals per al benestar docent.

A llarg del taller tractarem els conceptes següents:

#Cervell #Emocions #Autoconeixement #EstratègiesDeBenestar

#MentalitatDeCreixement #Expectatives #PlasticitatCerebral #RelacionsInterpersonals #L’impacteDeLesParaules #Equip #Lideratge