« tornar

201410 - VII Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química a l'educació secundària

Tipus Jornades
Àrea temàtica Jornades sobre l'ensenyament de la Física i la Química
Modalitat Presencial
Nivell Secundària
Coordinador
Professorat Aureli Caamaño Ros, Josefa Guitart Mas, Josep Corominas Viñas, Marta García Matos
Data del 24 al 26 d'octubre de 2019. De 15:00 a 19:00
Dies de dijous a dissabte
Adreça IEC, c/ Carmen 47, i IQS, Via Augusta, 390
Total hores 15
Preu
Col·legiat40,00€
No col·legiat60,00€

 

Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics

 

24, 25 i 26 d’octubre de 2019

Entitats organitzadores: CDL, SCQ, SCF, IQS, Departament d’Educació

Objectius

Al novembre del 2017 l’Organització de Nacions Unides va proclamar el 2019 com l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels elements químics (AITP) per commemorar que es compleix el 150è aniversari de l’establiment de la taula periòdica dels elements per part del científic rus Dimitri Mendeleiev. D’aquesta manera es pretén reconèixer l’important paper de les ciències fonamentals i, especialment, la química i la física, a l’hora d’aportar solucions a molts dels reptes que afronten els estats membres per aplicar l’Agenda 2030 de les Nacions Unides per al Desenvolupament Sostenible.

Les VII Jornades sobre l’ensenyament de la Física i la Química a l’educació secundària han volgut sumar-se a aquesta commemoració prenent com a tema fonamental de les seves activitats la funció actual de la taula periòdica en l’ensenyament de la química i la millor manera de treballar-la a l’aula.   


Continguts 

 
Les Jornades constaran de tres conferències que abordaran la importància de la taula periòdica a l’ensenyament de la química, la manera en què la taula periòdica és usada i els recursos educatius que es poden utilitzar a l’aula. També constaran d’un total de 9 tallers amb propostes didàctiques sobre l’ensenyament de la física i química. Com a la darrera edició, el professorat podrà presentar comunicacions orals i pòsters. 
Comptarem amb experts de renom per a les conferències i els tallers.

 


« TORNAR       AFEGIR A LA CISTELLA »